Activitats / Activitats Previstes / Visita a la Col·legiata de Santa Maria de Besalú

Activitats Previstes

SETEMBRE

16 de setembre 2023

Escape room

ABRIL

23 d'abril de 2023

Visita a la Col·legiata de Santa Maria de Besalú

GENER

28 de gener de 2023

Assemblea general extraordinària

Visita a la Col·legiata de Santa Maria de Besalú

Visita guiada a la Col·legiata de Santa Maria de Besalú serà el diumenge 23 d’abril a les 11:00h. El lloc de trobada serà la porta Santa Maria, davant Sant Vicenç i, la visita tindrà una durada d’1,5h.

Dies: 23 d'abril de 2023

Lloc: Besalú

Benvolguts socis/es,

Tal i com ja vam anunciar-vos us informem que la propera visita guiada a la Col·legiata de Santa Maria de Besalú serà el diumenge 23 d’abril a les 11:00h. El lloc de trobada serà la porta Santa Maria, davant Sant Vicenç i, la visita tindrà una durada d’1,5h.

No cal dir que és un dels llocs més especials i històrics per a la Vila Comtal de Besalú i també per a la nostra associació, espai a on va néixer i es va forjar la Vila i el gloriós Comtat de Besalú.

En aquesta visita guiada, rebrem el suport de l’Oficina de Turisme de l’ajuntament de Besalú. La visita anirà a càrrec de la llicenciada en Història de l’Art: Nazaret Gallego i Aguilera. Ella fou l’autora del llibre: Santa Maria de Besalú – Arquitectura, Poder i Reforma. Aquest llibre el va editar Amics de Besalú i el seu Comtat l’any 2007. Us recordem que si no el teniu, ens ho feu saber i us en entregarem un exemplar.

Per tal de poder controlar l’aforament us demanaríem que ens confirméssiu la vostra assistència abans del dilluns 17 d’abril a l’e-mail: info@amicsdebesalu.cat.

Per a qualsevol aclariment estem a la vostra disposició. Esperem retrobar-nos tots aquest dia i poder saludar-vos personalment.