Activitats / Activitats Previstes / Escape room

Activitats Previstes

SETEMBRE

16 de setembre 2023

Escape room

ABRIL

23 d'abril de 2023

Visita a la Col·legiata de Santa Maria de Besalú

GENER

28 de gener de 2023

Assemblea general extraordinària

Escape room

Joc d’Escape Room dedicat al Lignum Crucis Besaluenc.
És el fruit d’un excel·lent projecte de recerca de batxillerat de la Besaluenca Maria Vidal i Argelés, que ella mateixa ens presentarà i del que podrem gaudir participant-hi. L'activitat està adreçada als més joves, però hi pot participar tothom, fins i tot qui no sigui soci.

Hem creat els següents horaris. Es realitzaran grups formats entre 2 i 6 participants, en funció de les inscripcions rebudes.
Us podeu inscriure enviant un e-mail a info@amicsdebesalu.cat indicant el nom dels participants i l´horari escollit.

Horaris de participació:

MATÍ
1er. Torn – De 10:00h a 11:00h
2on. Torn – De 12:00h a 13:00h

TARDA
3er. Torn – De 16:00h a 17:00h
4art. Torn – De 18:00h a 19:00h

Dies: 16 de setembre 2023

Lloc: Centre d’Interpretació - Espai Besalú

Aquesta activitat serà molt diferent de les habituals que solem organitzar, ja que, consistirà no només en la presentació sinó també en la possibilitat de poder participar a un joc d’Escape Room, el qual està dedicat al Lignum Crucis Besaluenc.
Aquest joc és el fruit d’un excel·lent projecte de recerca de batxillerat de la Besaluenca Maria Vidal i Argelés, que ella mateixa ens presentarà i del que podrem gaudir participant-hi. L'activitat està adreçada als més joves, però hi pot participar tothom, fins i tot qui no sigui soci.

L’Escape Room és un joc d’Aventura, Físic i Mental... consisteix en un grup de persones tancades en una habitació que han de trobar la sortida a base de proves i reptes a partir d’una temàtica concreta.
Creiem que serà una manera molt original i innovadora d’acostar als més joves a la cultura, la història i el patrimoni de la nostra estimada Vila Comtal de Besalú.

Per tal de poder participar al joc hem creat els següents horaris (torns). Es realitzaran grups, i cada grup estarà format entre 2 i 6 participants, en funció de les inscripcions rebudes.
Us podeu inscriure enviant un e-mail a la nostra associació (info@amicsdebesalu.cat) indicant-t’hi el vostre nom i l´horari escollit.

Horaris de participació:

MATÍ
1er. Torn – De 10:00h a 11:00h
2on. Torn – De 12:00h a 13:00h

TARDA
3er. Torn – De 16:00h a 17:00h
4art. Torn – De 18:00h a 19:00h

Bé, desitgem que ho trobeu original i ens hi podem retrobar-nos.
Important remarcar que l’ordre d’arribada de les inscripcions, donarà preferència a la participació al joc.

També, qui no vulgui participar al joc, però vulgui venir a veure-ho, pot venir entre torns i visitar-ho. Sereu molt benvinguts!
Animeu-vos a participar-hi.